zo kan uw maatwerk applicatie er uit zien..

zo kan uw maatwerk applicatie er uit zien..

 

INTAKE

Met het intakegesprek komen we bij u langs om te inventariseren wat precies de behoefte is van de te bouwen software. Het liefst zitten we aan tafel met alle betrokken gebruikers, zodat we ook goed kunnen luisteren naar ieders behoefte en deze kunnen verwerken in een efficiënt werkende software toepassing. Op overbodig handelingen zit tenslotte niemand te wachten.

OFFERTE

Na de intake ontvangt u een offerte met een specificatie waarin beschrijvingen en voorbeelden van schermen (printscreens) zijn gemaakt zodat u een goede indruk krijgt van de software.

AAN DE SLAG

Als u akkoord gaat met de offerte gaan we graag voor u aan de slag! Tijdens het ontwikkel traject hebben we regelmatig contact zodat we alle details goed af kunnen stemmen. Zo sturen we u voorbeelden van schermen en rapportages per e-mail zodat u een steeds beter beeld krijgt van de uiteindelijke software.

OPLEVERING & NAZORG

Als de software klaar is wordt het opgeleverd. Wanneer er met de software gewerkt gaat worden komen altijd kleiner verbeter punten en punten die door voortschrijdend inzicht net even anders moeten. Die worden uiteraard netjes en snel opgelost!