Microsoft_Access_2013_logo-300x295.png
 

Microsoft Access betrouwbaar en stabiel

Microsoft Access is een onderdeel van het Microsoft Office pakket. Met MS Access kan er in vrij korte tijd een stabiele applicatie ontwikkelt worden. MS Access is niet alleen een database programma waar gegevens in kunnen worden opgeslagen, maar er zit een eigen programmeertaal (VBA) achter waar hele complete en complexe applicaties mee gemaakt kunnen worden. 

Omdat MS Access onderdeel is van het Office pakket kan er relatief eenvoudig gebruik worden gemaakt van de andere onderdelen zoals Outlook, Excel en Word. Hiermee creëert uw eigen maatwerk applicatie in de vertrouwde Office omgeving. 

In een grotere omgeving met veel gebruikers adviseren we om de applicatie (front end) in MS Access te ontwikkelen en Microsoft SQL-server als database (Back end) te laten functioneren. Hiermee ontstaat een hele krachtige omgeving. Voor kleinere organisaties met kleinere groepen gebruikers volstaat een MS Access database als back end prima.

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos!

Uiteraard kunnen we ook uw bestaande applicaties die in MS Access zijn gemaakt onderhouden. We kunnen dit op afstand, maar ook bij u op kantoor.

Dus bent u op zoek naar een MS Access ontwikkelaar dan bent u aan het juiste adres!

Neemt u vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden
en maak gebruik van een gratis oriënterend gesprek.

Naam *
Naam
+31