SQL Server, een super krachtige database

Meestal gebruiken we een Microsoft Access database als back end, maar wanneer het aantal gelijktijdig gebruikers fors gaat toenemen of de snelheid minder gaat worden , dan zetten we de Access database om naar SQL Server.

Als we vanaf het begin al weten dat het om veel gebruikers en data zal gaan dan wordt SQL Server uiteraard vanaf het begin ingezet.

SQL Server is een super krachtige database waar u als gebruiker niets van merkt dat er veel data in zit. De performance blijft gelijk met veel gelijktijdige gebruikers.  Naast de vele mogelijkheden van SQL server kunnen er ook stored procedures geschreven worden.

Een stored procedure is stukken sneller dan de normale connectie die de applicatie heeft met de SQL Server. Stored procedures worden gebruikt voor schermen die hele complexe gegevens moeten tonen.

Wilt u een access database om zetten naar SQL server of bent u op zoek naar een ontwikkelaar die stored procedures kan schrijven, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en maak gebruik van een gratis oriënterend gesprek.

Naam *
Naam
+31